14.02.2012 14:57

Výtvarná soutěž "Moje nejhezčí Vánoce"

 

Dne 9. 2. 2012 byly předány hlavní ceny z naší výtvarné soutěže "Malujeme s Gapíkem". Nikola Čumrdová a Terezka Zůrková z místní mateřské školy přišly i se svojí třídou "Borůvky" a s paní učitelkou Fojtíkovou, která děti přihlásila do soutěže.  Aktuální foto v naší fotogalerii...

 

 

 

 

 

Soutěž malujeme s Gapíkem má své vítěze

Pět nejlepších prací výtvarné soutěže Moje nejhezčí Vánoce, kterou na přelomu roku uspořádalo Centrum volného času GaPa pro Vás z Kostelce nad Labem spolu se svou školičkou Gapík, zná už své autory. 

Nejmladší je dvouletá Sofinka Vondráčková z Jiřic. Malovala pohádkové postavičky, které by chtěla dostat od Ježíška. Jako odměnu dostala omalovánky a pozvánku do divadélka. Druhé místo obsadili sourozenci Anna a Jan Boskovských z Kostelce, kteří školičku Gapík znají a rádi se do ní vrací. Ti získali výtvarné potřeby, aby mohli i dál pokračovat v rozvoji výtvarných schopností. Vítězkami se staly Nikolka Čumrdová a Terezka Zůrková z kostelecké mateřské školy, které pod vedením své paní učitelky Fojtíkové nakreslily opravdu nádherné obrázky. Na ty předání hlavní ceny ještě čeká. ¨Přihlásit se o ni mohou na adrese GaPa pro Vás, s.r.o., U Pošty 822, Kostelec nad Labem..

Výtvarná soutěž byla určena dětem ve věku od 2 do 6 let, a jak říká ředitelka školičky Gapík Pavlina Bártová, opět se potvrdilo, že pracovat s dětmi přináší velkou radost. „Dětský svět a fantazie jsou nekonečné. A je jedno, jestli maluje dvouleté nebo šestiletí dítě. Právě o celkový rozvoj dětí se snažíme v Gapíku, kde máme celodenní program tvořený bloky pohybových, hudebních, jazykových nebo výtvarných aktivit, proložených volnou hrou dětí v herně, tělocvičnách nebo přírodě,“ říká ředitelka.

Školička Gapík od ledna připravila novinku – orientální tanečky pro nejmenší. Výsledek snažení pak na konci školního roku uvidí sami rodiče, pro které děti připraví vystoupení. Další letošní novinkou je od února kurz Šikovných ručiček. Program ve školičce pak doplňují divadelní představení pro nejmenší. Více informací na webu www.gapaprovas.cz. Vítězné práce v naší fotogalerii.

—————

Zpět